Acest site este cofinanţat din Fondul European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Detalii proiect | Echipa proiectului | Documente | Parteneri | Evenimente | Platformă de discuţii | Contact |

Practică de calitate pentru manageri – manageri de calitate în practică!

Pentru informaţii despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană , vă invităm să vizitaţi site-ul

www.fonduri-ue.ro

Investeşte în oameni ! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritară nr. 2 "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii" Domeniul major de intervenţie 2.1 "Tranziţia de la şcoală la viaţa activă"
POSDRU/109/2.1/G/ 81513
Atentie ! Lista castigatorilor premiilor aferente stagiilor de practica efectuate este disponibila in sectiunea Documente.

 

ASOCIAŢIA CONSULTANŢILOR ÎN MANAGEMENT DIN ROMÂNIA

81 de firme de consultanţă şi training în management au decis să sprijine promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă din România.

AMCOR, Asociaţia Naţională a firmelor de consultanţă şi training în management, este membru al Federaţiei Europene a Asociaţiilor de Consultanţă, FEACO Brussels, şi al Consiliului Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management, ICMCI

Pe plan naţional, AMCOR este organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.
Misiunea AMCOR este de a aduce valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă în management din România.

Apartenenţa la AMCOR este o dovadă de responsabilitate socială faţă de mediul în care îţi derulezi business-ul; este totodată o dovadă a încrederii în capacitatea organismelor profesionale şi a societăţii civile de a influenţa, în mod pozitiv, o piaţă şi un sector economic.

AMCOR este singura asociaţie română membru deplin al FEACO, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, cu sediul la Bruxelles (www.feaco.org ) şi al ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (www.icmci.org). 
Pe plan naţional, AMCOR este membru în Uniunea Profesiilor Liberale din România, UPLR (www.uplr.ro).

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.